Hoppa till sidans innehåll

Simsällskapet Mora söker simtränare/simlärare/projektledare

16 NOV 2017 13:30
Simsällskapet Mora är en familjär simklubb med god stämning. Vi söker nu en simtränare/simlärare till våra barn- och ungdomsgrupper samt projektledare till ett integrationsprojekt om simkunnighet.
  • Uppdaterad: 14 DEC 2017 16:22

Simsällskapet Mora - Vi är en familjär simklubb med god stämning. För oss är det viktigt att ge rätt förutsättningar för våra simmare och att det ska finnas glädje i vår satsning. Vi har en bred verksamhet med simskola, teknikträning, tävlingsverksamhet och masters. På vår väg mot nya mål och spännande projekt söker vi nu en medarbetare med två arbetsuppgifter Simlärare & Projektledare. Du blir en viktig kugge i vårt bygge mot framtiden. 

Simtränare /simlärare.

Du ska arbeta med vår simskola samt tränings- och tävlingsgrupper. Du kommer att vara ansvarig för vår träningsverksamhet så ledaregenskaper, flexibilitet och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Du bör ha god social förmåga då du kommer att representera SS Mora mot allmänhet, föräldrar, kommun, andra idrottsföreningar med flera.

Projektledare

I samverkan med kommunerna i norra Dalarna ingår också projektledning under ett år med syfte att utbilda nyanlända vuxna i simkunnighet, livräddning och vattensäkerhet. Du ska utbilda nyanlända vuxna från olika språkgrupper till certifierade simlärare som sedan kan verka i regionen för att öka den generella simkunnigheten bland nyanlända.

Som projektledare bli ditt ansvar främst att:

  • Informera internt och externt om projektet
  • Skapa nätverk med, och involvera andra aktörer – exempelvis simhallar.
  • Marknadsföra projektet och rekrytera deltagare från olika språkgrupper
  • Hålla i simundervisning och vattensäkerhetsutbildningar för målgruppen
  • Dokumentera och utvärdera – löpande dokumentation. Utvärdering vid halvår och avslut.

Vi arbetar med kontinuerlig vidareutbildning. Vi erbjuder dig livskvalitet och chansen att tänka nytt och växa som ledare tillsammans med oss.

Arbetstiderna varierar och innefattar även kvällar och helger. Allt planeras individuellt och tillsammans med övriga ledare. Tjänsten tillsätts så snart som möjligt och Intervjuer sker löpande.

Ansökan, bestående av meritförteckning, löneanspråk och personligt brev mailas till This is a mailto link eller via post till SS Mora, Box 229, 792 24 Mora. Eventuella frågor besvaras av ordförande i SS Mora Håkan Persson 070-232 60 43. Referenser kan komma att efterfrågas.

Skribent: Anders Sisell
Epost: Adressen Gömd

Våra huvudsponsorer

 


  Blå tung

 


SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

  ________

KOM IHÅG

 

LINDA FRIBERGS MINNESFOND

 BANKGIRO 5690-6365

 

 

ssmora.nu

 

administreras av

 

Anders Sisell


Postadress:
SS Mora - Simidrott
Box 229
79224 Mora

Besöksadress:
Skepphusvägen 4
79231 Mora

Kontakt:
Tel: 025016621
E-post: This is a mailto link

Se all info