Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Dalarnas Idrottsförbund


När vi vill prestera på topp, vilka situationer kan uppstå och vad behöver vi lära oss om dessa?
 
En föreläsning om och med en före detta nazist som har varit med i en av Sveriges största nazistiska organisationer.
 
Ett projekt med syfte att skapa bättre arbetsklimat för unga domare inom lagidrotterna i Dalarna. Vi erbjuder föreläsningar om matchvärdskap, där idrottens värdegrund, attityder och jargonger berörs.
 
Simon Sköld är en professionell MMA-fighter. Han är i grunden utbildad till PT, idrottskonsulent och kostrådgivare. Han har bl a, skrivit b
 
Idrottspsykologen Johan Fallby berättar hur vi skapar bra miljöer och undviker stress och psykisk ohälsa inom barn och ungdomsidrott.
 
Den Amerikanska Fotbollsföreningen Dalecarlia Rebels har under de senaste säsongerna legat vilande. Inför 2018 bestämde sig en ny grupp intresserade för att väcka föreningen och verksamheten har startat upp igen. Under året har de engagerat sina medl
 
Det krävs mer än bara träning för att utvecklas i sitt idrottsutövande. Det är många faktorer som påverkar hur man presterar och utvecklas. Kost är en viktig faktor.
 

Kostföreläsning

(2018-11-07 07:54)
Vad får vi för effekter i kroppen av fysisk aktivitet och hur påverkas kroppen beroende på vad vi stoppar i oss? Hur kan vi använda kosten som ett träningsredskap för att få ytterligare effekter av vår träning?
 
Vi går igenom fler alternativ inom de olika sidtyperna som IdrottOnline erbjuder och dessutom fördjupar vi oss i mediehantering, html-läget samt arbetsrumfunktionen.
 
Dalaidrotten och Vansbro Kommun välkomnar alla idrottsföreningar i Vansbro kommun till en information- och inspirationsträff.
 
SISU Idrottsutbildarnas populära tränarutbildning Plattformen har bytt namn och skepnad under hösten. Grundutbildning för tränare är nya namnet och även lärandeformen har fått en ansiktsly
 
Utbildningen är för dig som vill prova på att ge och få massage. Syftet är att efter utbildningen ha kännedom om hur man mjukar upp stelhet i muskler och hur man får en bättre återhämtning efter träning.
 
5 steg mot en jämställd och inkluderande idrott är en grundkurs i jämställdhet och inkludering som berör alla diskrimineringsgrunder.
 
En jämställd idrott är en förutsättning för framgångsrik idrottsutveckling. Det gynnar inte demokratin, rättvisan, effektiviteten och utvecklingen att i fö
 
Pia Sundhages passion för fotboll smittar. Helt övertygad om att den ”smittade” de 90 deltagarna under föreläsningen som anordnades av Dalarnas Fotbollförbund och Dalaidrotten.
 

Våra huvudsponsorer

 


  Blå tung

 


SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

  ________

KOM IHÅG

 

LINDA FRIBERGS MINNESFOND

 BANKGIRO 5690-6365

 

 

ssmora.nu

 

administreras av

 

Anders Sisell


Postadress:
SS Mora - Simidrott
Box 229
79224 Mora

Besöksadress:
Skepphusvägen 4
79231 Mora

Kontakt:
Tel: 0250-16621
E-post: info@ssmora.nu

Se all info